Reparatie kunstgebit Rotterdam
reparatie kunstgebit rotterdam
Kunstgebit gebroken? Weekend en avond Spoed Reparatie Kunstgebit avond zaterdag zondag weekend voor de regio Rotterdam, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant, reparatie kunstgebit weekend en avond, kunstgebit reparatie weekend.

Kunstgebit gebroken? Weekend en avond reparatie kunstgebit. Weekenddienst reparatie kunstgebit. 

Reparatie kunstgebit weekend en avond Regio Rotterdam, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant

Ook voor s-avonds en in het weekend.  reparatie kunstgebit weekend en avond. Avond Zaterdag Zondag reparatie kunstgebit, weekend reparatiedienst, repareren gebitsprotheses weekend

Bel voor een afspraak:

 0653-297.184 / 010-851.5319

Bergse Linker Rottekade 362

3056 LM Rotterdam-Hillegersberg

klik op de link voor route en meer info.

http://www.tandtechniek-hillegersberg.nl/ 

www.weekendreparatiekunstgebit.nl

Kunstgebit reparaties en het vervaardigen van nieuwe protheses worden door ons verzorgd op basis van dag- en avondservice, zowel doordeweeks als in het weekend, ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Wij staan 7 dagen per week, voor u klaar, inclusief de feestdagen. Al 25 jaar is Tandtechniek-Hillegersberg een begrip in de regio Rotterdam maar ook daarbuiten. 

Originele sterkte

Het repareren van een kunstgebit is niet alleen even lijmen. Wij vernieuwen het kunsthars rond de breuk met behulp van een gipsmodel. Hierdoor is de reparatie onzichtbaar en behoud de prothese de originele sterkte en pasvorm.

 Waarschuwing: Plak niet zelf met b.v. secondenlijm. De prothese zal weer breken en de breukvlakken lossen zodanig op dat het repareren moeilijker wordt. Het repareren van uw prothese kunt u daarom het beste aan de tandtechnicus overlaten.

 Oorzaak oplossen

 Na het repareren is de prothese net zo sterk als voor de breuk. Het advies is wel om de oorzaak aan te pakken. Bij het laten vallen van de prothese is de oorzaak duidelijk. Bij het breken van het kunstgebit bij normaal gebruik zal het aan de pasvorm liggen. De oplossing hiervoor is door er een nieuwe basis in te persen het zogenaamde rebasen. Zowel voor het repareren als voor het rebasen zijn binnen het uur te realiseren.

 

<meta name="google-site-verification" content="lGNQ1jC4Rxma9vbt3Qt-89PIM3UEInfFIJkFropUz0c" /> 

 

gebitsreparatie regio Rotterdam, reparatie kunstgebit weekend en avond

http://www.tandtechniek-hillegersberg.nl/ 

Spoedreparatie kunstgebit Regio Rotterdam, Zuid-Holland en Brabant en Utrecht.

Ook voor s-avonds en in het weekend. 

Weekend reparatie kunstgebit

Bel voor een afspraak: 0653-297.184 / 010-851.53.19

 

Bergse Linker Rottekade 362

3056 LM  Rotterdam-Hillegersberg

tags:Gebit, scheuren, barsten, gebroken kunstgebit, kapot gebit, kapot kunstgebit, gebitsreparatie, snelle reparatie tandprotheticus, gebit gebroken, tandtechnicus, avond reparatie kunstgebit,weekend reparatie kunstgebit

weekend  avond reparatie kunstgebit rotterdam,  tand uit gebit, vastzetten tand kunstgebit. Reparatie kunstgebit avond zaterdag zondag.

 Reacties

jos klein op 15-02-2014 15:32

bedankt  voor de super snelle service je maakte mn hele zaterdag weer goed.

groetjes jos klein..(oud beijerland)

maurice mooij rotterdam op 24-11-2014 19:16

Bedankt voor t redden van mijn weekenden.Twee keer al uit de brand geholpen door vrijdagavond bereid te zijn mijn afgebroken tanden terug te plaatsen in bovengebit.

Maurice Mooij rotterdam 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld